Rehabilitimi i të kthyerve nga “Kampet e Ferrit” në Siri

Publikuar më: 14/6/2022, ora 15:16

Rehabilitimi i të kthyerve nga “Kampet e Ferrit” në Siri

Publikuar më: 14/6/2022, ora 15:16

Rreth 40 gra dhe fëmijë shqiptarë të riatdhesuar kryesisht nga kampi i Al-Hol në Siri janë nënshtruar një procesi rehabilitimi, për të qenë pjesë e jetës sociale dhe ekonomike të vendit.

Rehabilitimi i të kthyerve nga “Kampet e Ferrit” në Siri

Publikuar më: 14/6/2022, ora 15:16

Rreth 40 gra dhe fëmijë shqiptarë të riatdhesuar kryesisht nga kampi i Al-Hol në Siri janë nënshtruar një procesi rehabilitimi, për të qenë pjesë e jetës sociale dhe ekonomike të vendit.