Reja: Punoj edhe pa pagesë te Shqipëria, dëshiroj të jem këtu edhe 10 vjet

Shqipëria dhe Edy Reja, një histori që do të vazhdojë. Pavarësisht zërave që e shohin pranë Napolit, si zëvendësues të Ancelottit, trajneri 74-vjeçar mbetet në stolin kuqezi. Presidenti Armand Duka organizoi takime me trajnerët e përfaqësueseve të të gjitha niveleve, për të analizuar edicionin që përfundoi, ndërsa vetëm Reja duket se e ka të sigurt vazhdimësinë.