Rekomandimet e qeverisë, Manja kërkon nga prokurorët goditjen e organizatave kriminale

Publikuar më: 13/5/2022, ora 17:04

Rekomandimet e qeverisë, Manja kërkon nga prokurorët goditjen e organizatave kriminale

Publikuar më: 13/5/2022, ora 17:04

Rekomandimet e qeverisë për organin e prokurorisë shkaktuan debate dhe akuza ndërmjet mazhorancës dhe opozitës në komisionin parlamentar për Çështjet Ligjore. Opozita i kërkoi Ministrit të Drejtësisë që të qeveria të mos ndërhyrje në veprimtarinë e SPAK ndërsa Manja theksoi se bëhet fjalë për kërkesë llogarie, jo ndërhyrje në hetim.

Rekomandimet e qeverisë, Manja kërkon nga prokurorët goditjen e organizatave kriminale

Publikuar më: 13/5/2022, ora 17:04

Rekomandimet e qeverisë për organin e prokurorisë shkaktuan debate dhe akuza ndërmjet mazhorancës dhe opozitës në komisionin parlamentar për Çështjet Ligjore. Opozita i kërkoi Ministrit të Drejtësisë që të qeveria të mos ndërhyrje në veprimtarinë e SPAK ndërsa Manja theksoi se bëhet fjalë për kërkesë llogarie, jo ndërhyrje në hetim.