Rekord aplikimesh për azil, pse largohen shqiptarët?

Publikuar më: 14/7/2021, ora 23:06

Rekord aplikimesh për azil, pse largohen shqiptarët?

Publikuar më: 14/7/2021, ora 23:06

Të ftuar: Agron Tare, zv.ministër në Ministrinë për Evropën dhe Punët e Jashtme Arben Shkodra, Sekretar i Përgjithshëm i Shoqatës së Prodhuesve Kosta Bajraba, ekspert për çështjet ekonomike dhe sociale Rezart Prifti, ekspert për ekonominë

Rekord aplikimesh për azil, pse largohen shqiptarët?

Publikuar më: 14/7/2021, ora 23:06

Të ftuar: Agron Tare, zv.ministër në Ministrinë për Evropën dhe Punët e Jashtme Arben Shkodra, Sekretar i Përgjithshëm i Shoqatës së Prodhuesve Kosta Bajraba, ekspert për çështjet ekonomike dhe sociale Rezart Prifti, ekspert për ekonominë