Rekord infektimesh në Europë e SHBA, Fauci: Omicron mund t’i prekë të gjithë

Publikuar më: 12/1/2022, ora 13:44

Rekord infektimesh në Europë e SHBA, Fauci: Omicron mund t’i prekë të gjithë

Publikuar më: 12/1/2022, ora 13:44

Askush mund të mos i shpëtojë variantit Omicron, por të vaksinuarit do ta kalojnë më lehtë sëmundjen. Paralajmërimi vjen nga eksperti më i lartë i sëmundjeve infektive në SHBA, Anthony Fauci ndërsa varianti shumë i transmetueshëm po përhapet si zjarri në pyje në vend dhe Europë.

Rekord infektimesh në Europë e SHBA, Fauci: Omicron mund t’i prekë të gjithë

Publikuar më: 12/1/2022, ora 13:44

Askush mund të mos i shpëtojë variantit Omicron, por të vaksinuarit do ta kalojnë më lehtë sëmundjen. Paralajmërimi vjen nga eksperti më i lartë i sëmundjeve infektive në SHBA, Anthony Fauci ndërsa varianti shumë i transmetueshëm po përhapet si zjarri në pyje në vend dhe Europë.