Rekord në të dy kahet, të ardhurat nga turistët shënojnë rekord, shpenzime dhe shqiptarët jashtë

Publikuar më: 13/9/2022, ora 18:12

Rekord në të dy kahet, të ardhurat nga turistët shënojnë rekord, shpenzime dhe shqiptarët jashtë

Publikuar më: 13/9/2022, ora 18:12

Turistët e huaj të cilët erdhën për pushime në Shqipëri në harkun e muajve janar-qershor shpenzuan 1.13 miliardë euro, shifër kjo 64 për qind më e lartë se një vit më parë e njëherazi rekord për turizmin në vend. Po cilëve faktorë u dedikohet kjo rritje përtej parashikimeve?

Rekord në të dy kahet, të ardhurat nga turistët shënojnë rekord, shpenzime dhe shqiptarët jashtë

Publikuar më: 13/9/2022, ora 18:12

Turistët e huaj të cilët erdhën për pushime në Shqipëri në harkun e muajve janar-qershor shpenzuan 1.13 miliardë euro, shifër kjo 64 për qind më e lartë se një vit më parë e njëherazi rekord për turizmin në vend. Po cilëve faktorë u dedikohet kjo rritje përtej parashikimeve?