Rekord rastesh ditore në Gjermani, mbi 65 mijë të infektuar, transporti dhe puna me “green pass”

Publikuar më: 18/11/2021, ora 19:42

Rekord rastesh ditore në Gjermani, mbi 65 mijë të infektuar, transporti dhe puna me “green pass”

Publikuar më: 18/11/2021, ora 19:42

Gjermania është kthyer në epiqendrën europiane të valës së katërt të pandemisë koronavirus. Në 24 orët e fundit raportoi një rekord prej mbi 65 mijë rastesh të reja, duke shënuar një rritje të lartë krahasuar me një ditë më parë. Zyrtarët e shëndetësisë publike paralajmërojnë se bilanci i vërtetë i pandemisë është dy ose tre herë më i lartë nga se raportohet. Kancelarja në largim, Angela Merkel, ia atribuon këtë situatë alarmante nivelit të ulët të vaksinimit. Gjermania ka ndër nivelet më të ulëta të imunizimit në Europën perëndimor.

Rekord rastesh ditore në Gjermani, mbi 65 mijë të infektuar, transporti dhe puna me “green pass”

Publikuar më: 18/11/2021, ora 19:42

Gjermania është kthyer në epiqendrën europiane të valës së katërt të pandemisë koronavirus. Në 24 orët e fundit raportoi një rekord prej mbi 65 mijë rastesh të reja, duke shënuar një rritje të lartë krahasuar me një ditë më parë. Zyrtarët e shëndetësisë publike paralajmërojnë se bilanci i vërtetë i pandemisë është dy ose tre herë më i lartë nga se raportohet. Kancelarja në largim, Angela Merkel, ia atribuon këtë situatë alarmante nivelit të ulët të vaksinimit. Gjermania ka ndër nivelet më të ulëta të imunizimit në Europën perëndimor.