Rekord turizmi kulturor, mbi 458 mijë vizitorë në 8 muaj

Publikuar më: 1/9/2023, ora 14:36

Rekord turizmi kulturor, mbi 458 mijë vizitorë në 8 muaj

Publikuar më: 1/9/2023, ora 14:36

Specialistja e sektorit të monitorimit dhe jetësimit të prioriteteve dhe statistikave në Ministrinë e Kulturës, Arjola Sako analizon statistikat e turizmit kulturorpërmes shifrave në Ditari i A2CNN.

Rekord turizmi kulturor, mbi 458 mijë vizitorë në 8 muaj

Publikuar më: 1/9/2023, ora 14:36

Specialistja e sektorit të monitorimit dhe jetësimit të prioriteteve dhe statistikave në Ministrinë e Kulturës, Arjola Sako analizon statistikat e turizmit kulturorpërmes shifrave në Ditari i A2CNN.