“Rena roots”, të ushqesh lëkurën dhe botën

Publikuar më: 1/6/2023, ora 09:04

“Rena roots”, të ushqesh lëkurën dhe botën

Publikuar më: 1/6/2023, ora 09:04

Një nismë jo vetëm për estetikën, por edhe për të mbështetur punët në vendet në zhvillim. Irena Loloçi në mëson më shumë në Dita Jonë.