Rënia dramatike e euros, Tola: Situatë e vështirë për Eurozonën dhe vendin tonë

Publikuar më: 15/7/2022, ora 20:29

Rënia dramatike e euros, Tola: Situatë e vështirë për Eurozonën dhe vendin tonë

Publikuar më: 15/7/2022, ora 20:29

Zhvlerësimi i tejskajshëm i euros ka ndodhur për shkak të politikës globale. Kështu u shpreh në studion e Business News, eksperti për ekonominë Igli Tola, sipas të cilit arsyet kryesore lidhen me krizën në Ukrainë. Tola thekson se problematikat që ka Europa për lidhjen e furnizimit me energjinë dhe problematika me gazin rus çuan në një situatë të vështirë për ekonomitë e eurozonës. Sipas tij kjo situatë do të ndikojë edhe vendin tonë.

Rënia dramatike e euros, Tola: Situatë e vështirë për Eurozonën dhe vendin tonë

Publikuar më: 15/7/2022, ora 20:29

Zhvlerësimi i tejskajshëm i euros ka ndodhur për shkak të politikës globale. Kështu u shpreh në studion e Business News, eksperti për ekonominë Igli Tola, sipas të cilit arsyet kryesore lidhen me krizën në Ukrainë. Tola thekson se problematikat që ka Europa për lidhjen e furnizimit me energjinë dhe problematika me gazin rus çuan në një situatë të vështirë për ekonomitë e eurozonës. Sipas tij kjo situatë do të ndikojë edhe vendin tonë.