Rënia drastike e shitjeve, tregtarët: Kriza e konsumit po step investimet

Publikuar më: 16/9/2020, ora 12:44

Rënia drastike e shitjeve, tregtarët: Kriza e konsumit po step investimet

Publikuar më: 16/9/2020, ora 12:44

Kriza e konsumit është edhe më e thellë nga sa raportojnë statistikat zyrtare. Të dhënat e shoqatës “Bashkimi Tregtar i Shqipërisë”, që përfaqëson prodhues, distributorë dhe shitës me pakicë, tregojnë se shitjet në këto sipërmarrje kanë rënë ndjeshëm.

Rënia drastike e shitjeve, tregtarët: Kriza e konsumit po step investimet

Publikuar më: 16/9/2020, ora 12:44

Kriza e konsumit është edhe më e thellë nga sa raportojnë statistikat zyrtare. Të dhënat e shoqatës “Bashkimi Tregtar i Shqipërisë”, që përfaqëson prodhues, distributorë dhe shitës me pakicë, tregojnë se shitjet në këto sipërmarrje kanë rënë ndjeshëm.