Rënia e euros, Sejko: Nuk do të ndërhyjmë, po ndodh për shkaqe objektive

Publikuar më: 4/5/2023, ora 10:25

Rënia e euros, Sejko: Nuk do të ndërhyjmë, po ndodh për shkaqe objektive

Publikuar më: 4/5/2023, ora 10:25

Banka e Shqipërisë nuk do të ndërhyjë te kursi i këmbimit. Guverantori Gent Seko argumentoi se nga analizat e kryera në tregun valutor, rezulton se rënia e euros po ndodh për shkaqe objektive dhe jo nga paraja informale.

Rënia e euros, Sejko: Nuk do të ndërhyjmë, po ndodh për shkaqe objektive

Publikuar më: 4/5/2023, ora 10:25

Banka e Shqipërisë nuk do të ndërhyjë te kursi i këmbimit. Guverantori Gent Seko argumentoi se nga analizat e kryera në tregun valutor, rezulton se rënia e euros po ndodh për shkaqe objektive dhe jo nga paraja informale.