Rënia e fluksit të valutës, tregu i këmbimit i fjetur, nuk pati as luhatje sezonale

Tregu i këmbimit valutor nuk ka njohur luhatje të forta pas daljes së ekonomisë nga karantina, duke mos u ndikuar as nga efektet sezonale të turizmit dhe kthimit të emigrantëve për festa. Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, euro këmbehet sot për 123.6 lekë, thuajse në të njëjtin nivel që mban prej muajit maj.