Rënia e inflacionit e papritur? Ekspertët: Ndikoi prodhimi vendas dhe zhvlerësimi i euros

Publikuar më: 8/9/2023, ora 20:42

Rënia e inflacionit e papritur? Ekspertët: Ndikoi prodhimi vendas dhe zhvlerësimi i euros

Publikuar më: 8/9/2023, ora 20:42

Për ekspertët e ekonomisë rënia e inflacionit në nivelin e 4% nuk është e papritur. Dalja në treg e prodhimit vendas në muajin gusht së bashku me forcimin e lekut ndikuan në këtë tregues sipas tyre.

Rënia e inflacionit e papritur? Ekspertët: Ndikoi prodhimi vendas dhe zhvlerësimi i euros

Publikuar më: 8/9/2023, ora 20:42

Për ekspertët e ekonomisë rënia e inflacionit në nivelin e 4% nuk është e papritur. Dalja në treg e prodhimit vendas në muajin gusht së bashku me forcimin e lekut ndikuan në këtë tregues sipas tyre.