Reshje bore dhe ngricë në “Shtetin e Diellit”

Pamje të rralla vijnë nga Australia, e përfshirë nga bora dhe ngrica deri në zonën subtropikale të Queensland. Zyra meteorologjike e Australisë e përshkroi këtë si një fenomen të pazakonte, duke kujtuar se shteti nuk ka përjetuar reshje të ngjashme bore që prej vitit 2015. Të shumtë ishin ata që komentuan në rrjetet sociale, pamjet e ardhura nga I ashtuquajturi “Shteti i Diellit”.