Reshje dhe temperatura të ulëta në rajon

Publikuar më: 8/7/2022, ora 08:43

Reshje dhe temperatura të ulëta në rajon

Publikuar më: 8/7/2022, ora 08:43

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja