Reshje në gjithë territorin, deri në 90 milimetra në Veri

Përditësuar më: 6/12/2021, ora 12:11

Reshje në gjithë territorin, deri në 90 milimetra në Veri

Përditësuar më: 6/12/2021, ora 12:11

Meteorologia Tanja Porja jep detaje mbi zhvillimin e motit në orët në vijim, që sheh rrebeshe dhe mot të keq në gjithë vendin.