Reshjet e shiut, dëmtohen disa akse rrugore si pasojë e rrëshqitjeve të dherave

Ndalimi i reshjeve të shiut ka përmirësuar disi situatën e përmbytjeve, por duke lënë pas probleme në disa akse rrugore. E bllokuar mbetet rruga e Borshit dhe ajo Kukës-Krumë