Reshjet ndalojnë, por banorët vijojnë të jenë në vështirësi, apel për ndihmë

Korrespondentja Elitjona Doko nga Durrësi dhe Gjon Gjeka nga Shkodra, sjelli detaje nga situata e përmbytjeve në këto dy qarqe.