Reshjet në Tropojë, dëme të shumta në infrastrukturë dhe bujqësi

Publikuar më: 19/9/2022, ora 15:43

Reshjet në Tropojë, dëme të shumta në infrastrukturë dhe bujqësi

Publikuar më: 19/9/2022, ora 15:43

Mijëra banorë të njësive administrative të Bashkisë së Tropojës u përballën fundjavën e kaluar me situatë mjaft të vështirë të shkaktuar nga rrebeshet e dendura të shirave që prekën vendin. Rrugë e ura të dëmtuara izoluan shuma fshatra, ndërsa edhe në bujqësi dëmet janë të konsiderueshme. Strukturat e bashkisë në mungesë të mjeteve dhe kapaciteteve, nuk arritën të menaxhonin situatën.

Reshjet në Tropojë, dëme të shumta në infrastrukturë dhe bujqësi

Publikuar më: 19/9/2022, ora 15:43

Mijëra banorë të njësive administrative të Bashkisë së Tropojës u përballën fundjavën e kaluar me situatë mjaft të vështirë të shkaktuar nga rrebeshet e dendura të shirave që prekën vendin. Rrugë e ura të dëmtuara izoluan shuma fshatra, ndërsa edhe në bujqësi dëmet janë të konsiderueshme. Strukturat e bashkisë në mungesë të mjeteve dhe kapaciteteve, nuk arritën të menaxhonin situatën.