“Resortet luksoze nuk janë një e drejtë kushtetuese”, zv/ ministrja Çuçi: Shqipëria ofron mundësi për të gjithë

Përditësuar më: 7/7/2021, ora 22:48

“Resortet luksoze nuk janë një e drejtë kushtetuese”, zv/ ministrja Çuçi: Shqipëria ofron mundësi për të gjithë

Përditësuar më: 7/7/2021, ora 22:48

Një debat është zhvilluar në studion e A2 Business në lidhje me turizmin në Shqipëri dhe faktin që çmimet në jug të vendit janë disa herë më të larta se në pjesën tjetër të bregdetit. Sipas zv/ministres së Turizmit, Ornela Çuçi turizmi nuk është një e drejtë kushtetuese. Ajo shtoi se Shqipëria ofron mundësi për të gjithë pushuesit dhe solli në vëmendjen rastin e Caprit në Itali, i cili siç dihet nuk mund të përballohet nga të gjithë për shkak të çmimeve të larta.

“Resortet luksoze nuk janë një e drejtë kushtetuese”, zv/ ministrja Çuçi: Shqipëria ofron mundësi për të gjithë

Përditësuar më: 7/7/2021, ora 22:48

Një debat është zhvilluar në studion e A2 Business në lidhje me turizmin në Shqipëri dhe faktin që çmimet në jug të vendit janë disa herë më të larta se në pjesën tjetër të bregdetit. Sipas zv/ministres së Turizmit, Ornela Çuçi turizmi nuk është një e drejtë kushtetuese. Ajo shtoi se Shqipëria ofron mundësi për të gjithë pushuesit dhe solli në vëmendjen rastin e Caprit në Itali, i cili siç dihet nuk mund të përballohet nga të gjithë për shkak të çmimeve të larta.