Resortet të kënaqur, por plazhet më pak pushues se vitet e tjera

Publikuar më: 19/7/2022, ora 15:20

Resortet të kënaqur, por plazhet më pak pushues se vitet e tjera

Publikuar më: 19/7/2022, ora 15:20

Bregdeti i Durrësit vijon të jetë ndër më të preferuarit, kryesisht për turistët familjarë nga trevat shqipfolëse dhe ata të rajonit, por edhe më gjerë.

Resortet të kënaqur, por plazhet më pak pushues se vitet e tjera

Publikuar më: 19/7/2022, ora 15:20

Bregdeti i Durrësit vijon të jetë ndër më të preferuarit, kryesisht për turistët familjarë nga trevat shqipfolëse dhe ata të rajonit, por edhe më gjerë.