Restaurohet kisha e Rodonit, pjesë e programit të BE për monumentet e kulturës

Publikuar më: 29/5/2022, ora 17:08

Restaurohet kisha e Rodonit, pjesë e programit të BE për monumentet e kulturës

Publikuar më: 29/5/2022, ora 17:08

Kisha e Shna Ndout në Kepin e Rodonit është restauruar pas dëmtimeve të tërmetit të 26 nëntorit 2019 në kuadër të programit EU4Culutre të BE-së. Ndërhyrjet konsistuan në riparimin dhe konsolidimin e muraturës, instalimeve elektrike dhe sistemit të kullimit rreth kishës.

Restaurohet kisha e Rodonit, pjesë e programit të BE për monumentet e kulturës

Publikuar më: 29/5/2022, ora 17:08

Kisha e Shna Ndout në Kepin e Rodonit është restauruar pas dëmtimeve të tërmetit të 26 nëntorit 2019 në kuadër të programit EU4Culutre të BE-së. Ndërhyrjet konsistuan në riparimin dhe konsolidimin e muraturës, instalimeve elektrike dhe sistemit të kullimit rreth kishës.