Resuli: Blegtoria në rënie të lirë. Jemi kthyer në fasoneri për rajonin, ata prodhojnë dhe ne përpunojmë

Publikuar më: 22/9/2021, ora 22:54

Resuli: Blegtoria në rënie të lirë. Jemi kthyer në fasoneri për rajonin, ata prodhojnë dhe ne përpunojmë

Publikuar më: 22/9/2021, ora 22:54

Skeptik në lidhje me skemat mbështetëse të qeverisë u shpreh edhe eksperti i Bujqësisë Ervin Resuli. Në studion e A2 Business ai tha se gjendja nuk është pozitive për shkak edhe të informalitetit të lartë. Sipas tij blegtoria ka qenë në rënie të lirë, për shkak të përgjysmimit të numrit të kafshëve, përkundër bujqësisë që ka pësuar rritje.

Resuli: Blegtoria në rënie të lirë. Jemi kthyer në fasoneri për rajonin, ata prodhojnë dhe ne përpunojmë

Publikuar më: 22/9/2021, ora 22:54

Skeptik në lidhje me skemat mbështetëse të qeverisë u shpreh edhe eksperti i Bujqësisë Ervin Resuli. Në studion e A2 Business ai tha se gjendja nuk është pozitive për shkak edhe të informalitetit të lartë. Sipas tij blegtoria ka qenë në rënie të lirë, për shkak të përgjysmimit të numrit të kafshëve, përkundër bujqësisë që ka pësuar rritje.