Resurset e rivierës dhe aftësitë menaxhuese për tërheqjen e turistëve

Publikuar më: 8/7/2022, ora 14:13

Resurset e rivierës dhe aftësitë menaxhuese për tërheqjen e turistëve

Publikuar më: 8/7/2022, ora 14:13

Tesi Kerenxhi, eksperte në promovimin e turizmit, ishte e ftuar në studion e “Ditarit”, në A2 CNN.