Retorika e Lulzim Bashës, si u zbut qëndrimi i kreut të opozitës në 1 muaj? – A2

Retorika e Lulzim Bashës, si u zbut qëndrimi i kreut të opozitës në 1 muaj?

Në një muaj, Lulzim Basha ka zbutur retorikën, e cila në protestën e 16 shkurtit ishte mjaft e ashpër. Ndiqni një përmbledhje të qëndrimeve të kreut të opozitës, nga protesta në protestë dhe në takimet me qytetarët.