Revista “Lis” dhe bilanci kulturor i 2020

Numri i ri i revistës LIS është në treg, i fokusuar si gjithmonë tek arti, kultura dhe krijimtaria. Drejtori i revistës, Ervin Lera i ftuar në Dita Jonë për të na treguar më shumë mbi numrin e fundit të kësaj reviste për 2020.