Revolucioni 5G do të ndryshojë botën

Për të folur për rrjetin 5G ishte i ftuar në Dita Jonë profesori Niko Tahiraj nga “Cisco Networking” Academy, me të cilin do të bisedojmë sot për rrjetin 5G. Të gjithë kemi dëgjuar shumë për 5G-në dhe risitë e pabesueshme që ajo pritet të sjellë. Profesor Niko na sjell disa nga shembujt më befasues, të mënyrës sesi 5G, do t’i ndryshojë gjërat në jetën tonë.