Rexhep Qosja për A2 CNN: 11 vjet Kosovë e pavarur, por me probleme për demokracinë – A2

Rexhep Qosja për A2 CNN: 11 vjet Kosovë e pavarur, por me probleme për demokracinë

Akademiku Rexhep Qosja në një intervistë për A2 CNN nënvizon Pavarësinë e Shqipërisë dhe Pavarësinë e Kosovës si momentet më të rëndësishme të historisë shqiptare.