Rezoluta në Kuvend, PD kërkon dënimin e gjenocidit serb në Kosovë

Publikuar më: 31/5/2022, ora 16:10

Rezoluta në Kuvend, PD kërkon dënimin e gjenocidit serb në Kosovë

Publikuar më: 31/5/2022, ora 16:10

Partia Demokratike ka depozituar në Kuvend rezolutën kundër gjenocidit serb në Kosovë. Në dokumentin që mban firmën e 11 deputetëve, dënohen krimet e kryera nga serbët gjatë luftës së Kosovës, si dhe kërkohet shpallja e 15 janarit si ditë e përkujtimit të Masakrës së Reçakut.

Rezoluta në Kuvend, PD kërkon dënimin e gjenocidit serb në Kosovë

Publikuar më: 31/5/2022, ora 16:10

Partia Demokratike ka depozituar në Kuvend rezolutën kundër gjenocidit serb në Kosovë. Në dokumentin që mban firmën e 11 deputetëve, dënohen krimet e kryera nga serbët gjatë luftës së Kosovës, si dhe kërkohet shpallja e 15 janarit si ditë e përkujtimit të Masakrës së Reçakut.