Rezoluta për KLGJ, Xhafaj e Gjiknuri përplasen për punët e drejtësisë

Publikuar më: 12/7/2022, ora 15:43

Rezoluta për KLGJ, Xhafaj e Gjiknuri përplasen për punët e drejtësisë

Publikuar më: 12/7/2022, ora 15:43

Miratimi i rezolutës për këshillin e lartë gjyqësor nxori në pah edhe rrymat e kundërta brenda Partisë Socialiste. Fatmir Xhafaj dhe Damian Gjiknuri replikuan hapur në komision mbi mënyrën e funksionimit të reformës në drejtësi si edhe për rekomandimet që i duhen dhënë KLGJ-së për vitin e ardhshëm. Këto përplasje u komentuan edhe nga opozita e cila kërkoi shtyrjen e kësaj pike të rendit pas zhvillimit të seancës dëgjimore mbi hartën e re gjyqësore.

Rezoluta për KLGJ, Xhafaj e Gjiknuri përplasen për punët e drejtësisë

Publikuar më: 12/7/2022, ora 15:43

Miratimi i rezolutës për këshillin e lartë gjyqësor nxori në pah edhe rrymat e kundërta brenda Partisë Socialiste. Fatmir Xhafaj dhe Damian Gjiknuri replikuan hapur në komision mbi mënyrën e funksionimit të reformës në drejtësi si edhe për rekomandimet që i duhen dhënë KLGJ-së për vitin e ardhshëm. Këto përplasje u komentuan edhe nga opozita e cila kërkoi shtyrjen e kësaj pike të rendit pas zhvillimit të seancës dëgjimore mbi hartën e re gjyqësore.