Rezultatet e zgjedhjeve vendore në Kosovë, Vetëvendosje humb qytetet kryesore

Publikuar më: 14/11/2021, ora 23:51

Rezultatet e zgjedhjeve vendore në Kosovë, Vetëvendosje humb qytetet kryesore

Publikuar më: 14/11/2021, ora 23:51

Drejtpërdrejtë nga Prishtina, gazetari Xhevahir Qardaku dhe analisti Shkumbin Beqiri komentojnë rezultatet e zgjedhjeve vendore dhe pasojat e mundshme politike.