Riatdhesimet nga Siria, Bledi Çuçi: Nuk do të lëmë pas asnjë nënë dhe fëmijë në kampe

Publikuar më: 15/6/2022, ora 15:50

Riatdhesimet nga Siria, Bledi Çuçi: Nuk do të lëmë pas asnjë nënë dhe fëmijë në kampe

Publikuar më: 15/6/2022, ora 15:50

Shqipëria mirëpriti konferencën globale kundër ekstremizmit të dhunshëm. Ministri i Brendshëm Bledi Çuçi e quajti një moment krenarie për Shqipërinë, ndërsa siguroi se do të bëhet gjithçka që asnjë nënë dhe fëmijë të mos mbesë në kampin AL Hawl në Siri.

Riatdhesimet nga Siria, Bledi Çuçi: Nuk do të lëmë pas asnjë nënë dhe fëmijë në kampe

Publikuar më: 15/6/2022, ora 15:50

Shqipëria mirëpriti konferencën globale kundër ekstremizmit të dhunshëm. Ministri i Brendshëm Bledi Çuçi e quajti një moment krenarie për Shqipërinë, ndërsa siguroi se do të bëhet gjithçka që asnjë nënë dhe fëmijë të mos mbesë në kampin AL Hawl në Siri.