Riatdhesimi nga Siria. Kush erdhi dhe kush ka mbetur në kampet siriane?

Gazetaria Julian Kasapi sjell një analizë të detajuar rreth operacionit për riatdhesimin e shqiptarëve nga Siria dhe se kush ka mbetur ende në kampet e ISIS.