Riciklimi i plastikës, fëmijët një hap para qeverisë kundër ndotjes

Publikuar më: 4/6/2022, ora 14:42

Riciklimi i plastikës, fëmijët një hap para qeverisë kundër ndotjes

Publikuar më: 4/6/2022, ora 14:42

Nxënësit e një shkolle 9-vjeçare në Durrës prej muajsh kanë nisur zbatimin e një projekti për riciklimin e plastikes dhe shmangien e hedhjes së saj në natyrë apo lumenj. Ky projekt synon që nëpërmjet edukimit të nxënësve të sensibilizojë edhe popullatën për mbrojtjen e natyrës.

Riciklimi i plastikës, fëmijët një hap para qeverisë kundër ndotjes

Publikuar më: 4/6/2022, ora 14:42

Nxënësit e një shkolle 9-vjeçare në Durrës prej muajsh kanë nisur zbatimin e një projekti për riciklimin e plastikes dhe shmangien e hedhjes së saj në natyrë apo lumenj. Ky projekt synon që nëpërmjet edukimit të nxënësve të sensibilizojë edhe popullatën për mbrojtjen e natyrës.