Rifillon mësimi në kushte pandemie

Gazetaret e A2, Ornela Joti, Elitjona Doko, Belinda Ruçaj dhe Jerola Ziaj pasqyrojnë situatën e ditës së parë të shkollës në Tiranë, Durrës, Elbasan dhe Vlorë.