Rigjallërimi i Covid-19, vendet europiane shtojnë masat kufizuese dhe kontrollet

Publikuar më: 25/7/2020, ora 18:29

Rigjallërimi i Covid-19, vendet europiane shtojnë masat kufizuese dhe kontrollet

Publikuar më: 25/7/2020, ora 18:29

Vende të shumta europiane kanë përforcuar masat anti-covid, duke vendosur dhe kufizime sigurinë pikat kufitare. Kjo erdhi si shkak I rigjallërimit të pandemisë në ditët e fundit. Franca njoftoi 11 vatra të reja përhapjeje në 24 orët e fundit, gjë e cila ka nxitur shqetësim të madh në sistemin shëndetësor.

Rigjallërimi i Covid-19, vendet europiane shtojnë masat kufizuese dhe kontrollet

Publikuar më: 25/7/2020, ora 18:29

Vende të shumta europiane kanë përforcuar masat anti-covid, duke vendosur dhe kufizime sigurinë pikat kufitare. Kjo erdhi si shkak I rigjallërimit të pandemisë në ditët e fundit. Franca njoftoi 11 vatra të reja përhapjeje në 24 orët e fundit, gjë e cila ka nxitur shqetësim të madh në sistemin shëndetësor.