Rihapen shkollat në Greqi, mbi 15 mijë nxënës dhe mësues të infektuar

Publikuar më: 10/1/2022, ora 15:53

Rihapen shkollat në Greqi, mbi 15 mijë nxënës dhe mësues të infektuar

Publikuar më: 10/1/2022, ora 15:53

Situatë problematike me infektimet ne shkolla paraqitet edhe ne vendet fqinje. Në Greqi, mbi 15 mijë nxënës dhe mësues rezultuan pozitiv në testet e kontrollit para rihapjes se shkollave. Autoritetet besojnë se vala Omicron mund të arrijë pikun që këtë javë.

Rihapen shkollat në Greqi, mbi 15 mijë nxënës dhe mësues të infektuar

Publikuar më: 10/1/2022, ora 15:53

Situatë problematike me infektimet ne shkolla paraqitet edhe ne vendet fqinje. Në Greqi, mbi 15 mijë nxënës dhe mësues rezultuan pozitiv në testet e kontrollit para rihapjes se shkollave. Autoritetet besojnë se vala Omicron mund të arrijë pikun që këtë javë.