Rihapet Las Vegas, shumë vizitorë, pak kujdes ndaj Covid-19

Publikuar më: 23/6/2020, ora 21:27

Rihapet Las Vegas, shumë vizitorë, pak kujdes ndaj Covid-19

Publikuar më: 23/6/2020, ora 21:27

Qyteti i mëkateve rihap dyert pas më tepër se dy muaj izolim, për shkak të pandemisë koronavirus. Përtej pritshmërive, resortet e Las Vegasit kishin vizitorë të shumtë dhe sallat e lojës ishin të mbushura plotë, lajm i mirë ky për ato njësi që e kishin me dy mendje rihapjen e dyerve.

Rihapet Las Vegas, shumë vizitorë, pak kujdes ndaj Covid-19

Publikuar më: 23/6/2020, ora 21:27

Qyteti i mëkateve rihap dyert pas më tepër se dy muaj izolim, për shkak të pandemisë koronavirus. Përtej pritshmërive, resortet e Las Vegasit kishin vizitorë të shumtë dhe sallat e lojës ishin të mbushura plotë, lajm i mirë ky për ato njësi që e kishin me dy mendje rihapjen e dyerve.