Rihapja e ekonomisë. Në maj nisin punën biznese të reja, por xhiroja në krizë

Tre javët e ardhshme parashikohet një lehtësim i vazhdueshëm i masave të marra në kuadër të pandemisë së koronavirusit. Në zonat e gjelbërta nga dita e hëna shtohet thuajse i gjithë jugu dhe lindja e vendit, ndërkohë që pas 11 Majit do të mund të ngrenë qepenat disa kategori të reja biznesesh.