Rihapja e pjesshme e shkollave, zv/ministrja e Arsimit: Ka një plan të përcaktuar qartë

Shkollat do të hapen pjesërisht vetëm për maturantët, të cilët do të zhvillojnë mësim nga 18 maji deri në 5 qershor, dhe provimet e Maturës Shtetërore do të zhvillohen nga 8 deri në 18 qershor.