Rikonstruksioni i Teatrit, ambientet e provave mirëpresin artistët e Operës dhe Baletit

Vijon puna për rijetëzimin e plotë të Teatrit të Operës dhe Baletit. Një pjesë e punimeve kanë përfunduar, por për publikun është ende herët.