Rikthehen bastet, rëndësia dhe pasojat për sportin shqiptar

Publikuar më: 2/9/2022, ora 10:40

Rikthehen bastet, rëndësia dhe pasojat për sportin shqiptar

Publikuar më: 2/9/2022, ora 10:40

Qeveria shqiptare është gati të rikthejë bastet online, pas presionit të vazhdueshëm të federatave sportive, që e cilësojnë si një burim jetik financimi. Kreu i KOKSH, Fidel Ylli, sqaron për A2 CNN problematikën.

Rikthehen bastet, rëndësia dhe pasojat për sportin shqiptar

Publikuar më: 2/9/2022, ora 10:40

Qeveria shqiptare është gati të rikthejë bastet online, pas presionit të vazhdueshëm të federatave sportive, që e cilësojnë si një burim jetik financimi. Kreu i KOKSH, Fidel Ylli, sqaron për A2 CNN problematikën.