Rikthehen emigrantët, rritet fluksi i hyrjeve në pikat kufitare të vendit

Publikuar më: 1/8/2022, ora 17:17

Rikthehen emigrantët, rritet fluksi i hyrjeve në pikat kufitare të vendit

Publikuar më: 1/8/2022, ora 17:17

Fundi i korrikut dhe fillimi i muajit gusht ka shtuar ndjeshëm fluksin e personave që futen në vendin tonë nëpërmjet rrugëve tokësore dhe detare. Nga një vëzhgim i kryer në ditën e parë të muajit gusht, në Kapshticë rezulton se çdo ditë futen minimalisht mbi 4200 persona nga Greqia. Shumica janë emigrantë që kthehen në atdhe për të takuar familjarët dhe për pushime.

Rikthehen emigrantët, rritet fluksi i hyrjeve në pikat kufitare të vendit

Publikuar më: 1/8/2022, ora 17:17

Fundi i korrikut dhe fillimi i muajit gusht ka shtuar ndjeshëm fluksin e personave që futen në vendin tonë nëpërmjet rrugëve tokësore dhe detare. Nga një vëzhgim i kryer në ditën e parë të muajit gusht, në Kapshticë rezulton se çdo ditë futen minimalisht mbi 4200 persona nga Greqia. Shumica janë emigrantë që kthehen në atdhe për të takuar familjarët dhe për pushime.