Rikthehen orët e plota në shkolla, Ndriçim Mehmeti: Turnet po vijojnë

Nga kjo e hënë, procesi i mësimit në shkolla do të nisë normalisht dhe do të kthehen orët 45-minutëshe. Por, kjo lëvizje vjen pas një presioni të ushtruar nga prindërit, të cilët po hasnin vështirësi me fëmijët e tyre si për çështjen e mesimnxënies ashtu dhe për dërgimin e tyre apo marrjen nga shkolla. Për këtë çështje foli në ditarin e mëngjesit në A2 eksperti për arsimin, Ndriçim Mehmeti.