Rikthehen protestat në Kinë, rritet zemërimi popullor, qytetarët sfidojnë policinë

Publikuar më: 30/11/2022, ora 12:41

Rikthehen protestat në Kinë, rritet zemërimi popullor, qytetarët sfidojnë policinë

Publikuar më: 30/11/2022, ora 12:41

U mendua se ishte “vrarë” nga policia, por revolta në Kinë është ringjallur. Qindra njerëz sfiduan autoritetet në qytetin jugor të Guangzhou dhe dolën në rrugë kundër masave strikte për luftimin e valës së re të Covid-19.

Rikthehen protestat në Kinë, rritet zemërimi popullor, qytetarët sfidojnë policinë

Publikuar më: 30/11/2022, ora 12:41

U mendua se ishte “vrarë” nga policia, por revolta në Kinë është ringjallur. Qindra njerëz sfiduan autoritetet në qytetin jugor të Guangzhou dhe dolën në rrugë kundër masave strikte për luftimin e valës së re të Covid-19.