Rikthehen reshjet në vend, kryesisht në qendër dhe në zonat jugore

Përditësuar më: 17/1/2022, ora 07:34

Rikthehen reshjet në vend, kryesisht në qendër dhe në zonat jugore

Përditësuar më: 17/1/2022, ora 07:34

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja

Rikthehen reshjet në vend, kryesisht në qendër dhe në zonat jugore

Përditësuar më: 17/1/2022, ora 07:34

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja