Rikthehen virozat, ndryshimet e motit shtojnë problemet shëndetësore

Publikuar më: 5/3/2023, ora 11:49

Rikthehen virozat, ndryshimet e motit shtojnë problemet shëndetësore

Publikuar më: 5/3/2023, ora 11:49

Luhatjet e motit kane rishfaqur virozat respiratore. Këtë periudhë mjekët thonë se është rritur numri i fëmijëve të sëmurë por dhe të grupmoshave të tjera. Shqetësimet kryesore janë dhimbjet e fytit dhe temperatura e lartë që zgjat për disa ditë.

Rikthehen virozat, ndryshimet e motit shtojnë problemet shëndetësore

Publikuar më: 5/3/2023, ora 11:49

Luhatjet e motit kane rishfaqur virozat respiratore. Këtë periudhë mjekët thonë se është rritur numri i fëmijëve të sëmurë por dhe të grupmoshave të tjera. Shqetësimet kryesore janë dhimbjet e fytit dhe temperatura e lartë që zgjat për disa ditë.