Rikthehet festa e famshme e birrës në Gjermani, edicioni i 187 i Oktoberfest

Publikuar më: 6/10/2022, ora 10:24

Rikthehet festa e famshme e birrës në Gjermani, edicioni i 187 i Oktoberfest

Publikuar më: 6/10/2022, ora 10:24

Në Gjermani ka nisur, pas 2 vitesh pandemi, edicioni i 187 i Oktoberfest, i anuluar në 2020 dhe 2021 për shkak të Covid-19, por i rikthyer, ndoshta më bukur e më i madh për nga vizitorët, vendas e të huaj që e vizituan. Ky është një nga eventet më të mëdha në botë, që tërheq çdo tetor, miliona turistë, nga ata që adhurojnë festat, birrën e muzikën. Por si ka ardhur ky tetor, për festën e famshme të birrës? Për këtë foli në Ditarin e mëngjesit Nidela Hoxhën, gazetare shqiptare në Gjermani.

Rikthehet festa e famshme e birrës në Gjermani, edicioni i 187 i Oktoberfest

Publikuar më: 6/10/2022, ora 10:24

Në Gjermani ka nisur, pas 2 vitesh pandemi, edicioni i 187 i Oktoberfest, i anuluar në 2020 dhe 2021 për shkak të Covid-19, por i rikthyer, ndoshta më bukur e më i madh për nga vizitorët, vendas e të huaj që e vizituan. Ky është një nga eventet më të mëdha në botë, që tërheq çdo tetor, miliona turistë, nga ata që adhurojnë festat, birrën e muzikën. Por si ka ardhur ky tetor, për festën e famshme të birrës? Për këtë foli në Ditarin e mëngjesit Nidela Hoxhën, gazetare shqiptare në Gjermani.