Rikthehet “Festa e Lakrorit” në Korçë

“Festa e Lakrorit” rikthehet në Korçë edhe këtë vit në fshatin Polenë. Lakrori me dy petë i përgatitur nga amvisat korçare dhe i pjekur në saç ka bërë bashkë banorët e fshatit Polenë, qytetarët korçarë dhe turistë vendas edhe të huaj për të shijuar gatimin më të veçantë korçar.